Hjem > Ski og bakke > Langrennsløyper


Langrennsløyper

Lifjell - ditt nærmeste høyfjell!

Langrennsløyper Jønnbu

Langrennsløyper høyfjell


Langrennsløyper for en hver smak!

På Lifjell er det mange og varierte muligheter for deg som ønsker å prøve langrennskiene. Totalt er det 80 km skiløyper som prepareres om vinteren. Går du inn på www.skisporet.no og søker på lifjell, kan du til enhver tid se når de ulike løypene sist ble preparert ev følge løypemaskinen live.

Jønnbuplatået finnes det 4 rundløyper som hver er 2-3 km. Disse løypene passer for alle - også for små barn. Alle løypene starter fra den store parkeringsplassen på Jønnbu.

Det er også mange muligheter for mer utfordrende skiturer i nydelig høyfjellsterreng. Varierte løyper i 1000-1100 meters høyde over havet omkranset av flere topper på opp mot 1300 moh. En populær tur er en 9 km løype til Hollane seter hvor det er servering i helger og ferier.

Vill og vakker natur! Som et Jotunheimen i miniatyr.

Er det ruskevær på fjellet kan Vihus løypene (5 minutters biltur fra Lifjell) i lavereliggende skogsterreng være et godt alternativ. 

Lifjell Løypelag er ansvarlig for sti- og løypenettet på Lifjell. Mer info  http://www.lifjell.no/Hytteeiere/Lifjell-LoeypelagDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.