Hytteeiere

For deg med fritidseiendom på Lifjell

Fritidsboere på Lifjell

Det er et stort antall fritidseiendommer på Lifjell. Hyttebyggingen skjøt for alvor fart på 1960 tallet når veien ble bygget ferdig helt opp til den store parkeringsplassen på Jønnbu. Byggingen av moderne infrastruktur med kommunalt vann og avløp på 1980 tallet bidro ytterligere til å legge til rette for den utviklingen vi har sett de siste ti årene.

Her vil du som hytteeier på Lifjell finne nyttig informasjon i tillegg til at potensielle kjøpere av tomt, hytte eller leielighet kan få et innblikk i hvordan det er å eie hytte på Lifjell.

Gi oss gjerne tilbakemelding dersm det er noe du savner av informasjon på disse sidene.

Lifjell - ditt nærmeste høyfjell

Lifjell blir et mer og mer populært hytteområde. Det er mange årsaker til dette, men kombinasjonen av kort kjøreavstand fra hele det sentrale østlandsområdet, muligheten til å komme tidlig inn i et område med en spennende utvikling, svært familievennlig og fornuftige priser er nok de viktigste.

Samarbeid

Lifjell er et satsingsområde for Bø Kommune. Dette innebærer blant annet å legge til rette for en økt utbygging av fritidsboliger i årene som kommer. En viktig del av dette er en tett dialog og et godt samarbeid mellom kommunen, reiselivsaktørene, utbyggerne, hytteeierne og lokalbefolkningen. Bare på denne måten kan man få til en god utvikling som tar hensyn til alle viktige interesser og bidrar til en positiv opplevelse for alle.

Developed by Aplia AS     Powered by eZ Publish - Personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.